ОДЕСА, ЗОРІ ТА ПІДРУЧНИК "АСТРОНОМІЯ"

    Наприкінці серпня  закінчилася ХІІІ Одеська міжнародна Гамівська конференція-школа. Питання, які розглядалися, зацікав­лять багатьох: діяльність планетаріїв у розвитку музеїв науки; сучасні цифрові планетарії; мобільні планетарії сьогодення і майбутнього; стратегія розвитку астроно­мічної освіти та ін.

-2-1   -3-1

117_img     За запрошенням Союзу планетаріїв України у рамках конфе­ренції наше видавництво презентувало новий підручник "Астрономія, 11 клас" (автори М. В. Головко, В. С. Коваль, І. П. Крячко). Зазначений підручник рекомендовано Міністерством освіти і науки України, відповідає головній меті вивчення астрономії у школі – формуванню загальнокультурної компетентності, наукового світогляду та основ системи знань про методи й результати вивчення законів руху, фізичної природи, еволюції небесних тіл і Всесвіту в цілому. Навчальний матеріал структуровано так, щоб це максимально сприяло його опануванню.

     Отримавши дуже багато позитивних від­гуків від присутніх на конференції фа­хів­ців, маємо велику надію на зацікав­ле­ність з боку безпосередніх користу­ва­чів: вчителів, учнів та їх батьків. По­спі­шайте придбати підручник, який стане надійним помічником в опануванні цікавої, дивовижної науки.

-1-1   -4-1

© 2015, Видавництво "Знання України". All Rights Reserved.

Search